Mijn favorieten

Verkoop

KENNISMAKINGSGESPREK

Ik kom graag bij je langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bekijken we samen aandachtig jouw huis. In combinatie met een grondig marktonderzoek kan ik een schatting maken van de te verwachten verkoopprijs. Ook kan ik inzicht geven in de tijd die ik verwacht nodig te hebben om jouw huis te verkopen. Ik leg je graag uit hoe ik denk de woning het beste in de markt te kunnen zetten om zo van de verkoop van jouw huis een succes te maken! Uiteraard kijk ik altijd naar de wensen van jou als klant en beslissen we samen over de beste aanpak.

UNIEKE PRESENTATIE VAN JOUW HUIS

Ik begrijp dat een huis veel meer is dan op elkaar gestapelde stenen. Het gaat om het gevoel en dat is vaak moeilijk over te brengen. Door elementen uit te lichten die jouw huis juist zo uniek maken, breng ik het ‘woongevoel’ volledig over op de potentiële koper. Dit is terug te vinden in mijn gehele manier van woningen presenteren. Ik kan hier nog veel meer over vertellen, maar laat het je liever zien!

WONINGDOSSIER

Transparantie staat bij mij hoog in het vaandel, daarom krijg je bij de verkoop van jouw huis een online woningdossier. In dit woningdossier kun je stap voor stap volgen wat ik doe om jouw huis zo succesvol mogelijk te verkopen. Overzichtelijk én inzichtelijk, ideaal dus!

VERKOCHT

Jouw huis is verkocht! Toch zijn er nog een aantal zaken die goed geregeld moeten worden. Ook hier sta ik je graag in bij en zorg ik voor een goede afhandeling van het proces. Denk hierbij aan de volgende zaken:
  • Doornemen en tekenen van de koopakte
  • Afhandeling richting de notaris
  • In contact brengen met de financieel adviseur (indien gewenst)
  • Voorbereiding van de overdracht (stukken van de notaris doornemen)
  • Woning inspecteren voor transport bij de notaris
  • Sleuteloverdracht bij de notaris

Uiteraard kun je na de sleuteloverdracht nog altijd bij mij terecht voor eventuele vragen.