Mijn favorieten

Het kantoor

Kars van der Wagen Makelaardij is opgestart in november 2017. Een makelaar brengt kopers en verkopers bij elkaar. De passie die ik bij het vak makelen heb, gaat om het ontmoeten van mensen en de verhalen achter deze mensen. Al jaren ontmoet ik mensen die woningen willen verkopen en/of kopen en ga ik dieper in op de vraag “Wat kan ik voor u betekenen?”. Deze interesse heeft mij gebracht naar waar ik nu sta,  een eigen bedrijf waar ik mensen bij elkaar breng in één van de meest elementaire zaken in het leven: Wonen! Van woonomgeving veranderen is een belangrijk en groot beslismoment in het leven. Een persoon die je kan vertrouwen en je helpt met deze beslissing is van groot belang. Vertrouwen is er vaak niet zomaar en moet groeien. Als het er eenmaal is dan heb je een jarenlange verbinding met elkaar. Mijn missie is om met die vertrouwensband een optimaal en persoonlijk advies te kunnen geven, positief of negatief, maar altijd met de mens centraal. Mijn krachten zijn de verbindingen binnen mijn netwerk en het onderhouden daarvan. Door het onderlinge vertrouwen kan ik zeggen “mijn netwerk is jouw netwerk”.

Met ruime ervaring van bijna 20 jaar in het vastgoed en in de makelaardij in diverse regio’s heb ik vele klanten van een gepersonaliseerd vastgoedadvies voorzien. Door goed te luisteren naar de wensen en deze te verbinden met mijn kennis met betrekking tot de waarde, courantheid, verkoopbaarheid en bouwkundige staat van onroerend goed, heb ik al veel mensen geholpen en behoed voor eventueel aanwezige risico’s. Ook op het gebied van juridische zaken. Met mijn mensenkennis en onderhandelingstechnieken kan ik optimaal resultaat behalen. Het is voor mij erg belangrijk om mijn klanten te kennen en samen de vastgoed- en/of woonuitdaging aan te gaan. Ik heb ervaring met onder andere herhuisvesting van bedrijven, verkopen en aankopen van woningen, recreatief vastgoed, woonwagens en adviseren in diverse vastgoedbeleggingen. Een goed en integer advies is altijd het hoofddoel.

TAXATIES

Een goede taxatie is goud waard. Het klinkt normaal maar een taxatie kan heel verkeerd uitpakken als er niet goed gekeken wordt naar de vraag van de bank en de klant. Het is belangrijk om een taxatie zeer secuur aan te pakken. Het is van groot belang dat er een taxatie komt die beantwoord aan de vraag van alle betrokken partijen (koper, verkoper, betrokken banken en de taxateur). Bij woningtaxaties komt dit heel nauw. Met de huidige markt en de huidige kansen is een taxateur die meedenkt niet meer weg te denken. Wil je meer informatie? NWWI of niet? Neem gerust contact met mij op via de contactbutton of per telefoon.

 

Kars van der Wagen Makelaardij

Kantoor Vestiging Kars van der Wagen Makelaardij

Adresgegevens

Van Lawick van Pabststraat 171
6814 HE Arnhem
KvK nummer: 65103904
BTW nummer: NL001858909B64
8:30 tot 18:00