Mijn favorieten

Aankoopadvies en begeleiding

JE DROOMHUIS VINDEN

Een huis of appartement kopen is een grote stap en daar help ik je graag bij! Het kan lastig zijn om jouw droomhuis te vinden tussen het aanbod. Ik heb verschillende zoekmethodes ontwikkeld waardoor ik de zoektocht makkelijker voor je kan maken. Een huis is meer dan een hoop stenen en dat begrijp ik heel goed. 

Er komen heel veel zaken kijken bij de koop van jouw droomhuis. Het is verstandig om een aankoopmakelaar in handen te nemen. Mocht je bij de bezichtiging verblind zijn door liefde voor het huis, kijk ik verder en zorg ervoor dat jij niets over het hoofd ziet. Ook sta ik tijdens de onderhandelingen mijn mannetje. Zo zorg ik ervoor dat je nooit te veel betaalt.

WAAROM EEN AANKOOPMAKELAAR?

Je bent op zoek naar jouw droomhuis. Bij deze zoektocht komen diverse zaken kijken. Daarbij is er een groot aanbod aan huizen. Je wilt bij deze belangrijke beslissing natuurlijk geen enkel risico nemen. Betaal je niet te veel? Zie je geen gebreken over het hoofd? Een aankoopmakelaar helpt je graag met alle vragen over de aankoop van jouw nieuwe huis. Als aankoopmakelaar denk ik met je mee en samen zetten we alle woonwensen op een rij. Kars van der Wagen Makelaardij helpt je bij het zoeken, bezichtigen, onderhandelen en afhandelen van de aankoop van jouw droomhuis. Interesse?  Bel gerust voor advies.

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring